Izhaja vsak drugi mesec

Januar - Februar 2018

Razstrupljanje: Pomemben korak k dobremu počutju:

 V organizmu se nam nabirajo strupi in nas slabijo. Znebimo se jih z naravnimi zdravili in primernimi živili,, da bomo spet polni energije, pa tudi kakšen kilogram lažji.

Razstrupljevanje je prvi korak, s katerim poskrbimo za zdravje. Neprimerna prehrana, stres, slabe navade ter onesnaževalci iz zraka in živil v organizmu kopičijo odpadne snovi, ki upočasnijo delovanje vitalnih organov, zaradi česar smo dovzetnejši za obolenja.
»Izločevalni« organi (ledvice, jetra in črevesje) delujejo kot filter, ki zaustavi in odstrani strupe iz telesa. Če so preobremenjeni, ne uspejo izločiti vseh odpadnih snovi in se te začnejo nabirati v organizmu. Znaki »zastrupljenega« telesa so največkrat utrujenost, čezmerna telesna teža, glavobol in druge nevšečnosti. Zato je potrebno redno prečiščevanje, predvsem ob menjavi letnih časov. Le tako bo telo delovalo učinkovito, odvečni kilogrami se bodo topili, preprečili pa boste tudi bolezni.
Razstrupljevanje je starodavna praksa, ki se opravlja z naravnimi zdravili, saj je treba iz telesa odstraniti tudi škodljive snovi, ki jih zaužijemo s farmacevtskimi zdravili.
Predlagamo vam program popolnega razstrupljanja, ki ga začnete s prečiščevanjem filtrirnih organov. Potrebovali boste zelišča in zdravilne rastline, živila, ki pomagajo »prečistiti« organe, ter veliko vode, ki pomaga pri izločanju »strupov«.
Kmalu bo izginil občutek utrujenosti in težkosti, trebuh ne bo več tako napihnjen, v telesu se ne bo več zadrževala voda, kilogrami bodo kopneli. Spet boste vitalni in z več energije, tako fizične kot mentalne.

Za nakup preteklih številk pišite na: narocnine@zakladnicazdravja.si, pokličite 01 230 65 30.

Januar - Februar 2018