Izhaja vsak drugi mesec

Julij-Avgust-2017

IZLOČITE STRUPE IN OKLESTITE ODVEČNE KILOGRAME

Limona pomaga pri odstranjevanju odpadkov, zaradi katerih se redite, topi maščobne obloge ter zmanjšuje napihnjenost in zadrževanje vode

Vsi poznajo zdravilne lastnosti limone. Je izjemno bogata s snovmi, nepogrešljivimi za zdravje: vitaminom C, mineralnimi solmi, aktivnimi učinkovinami, ki spodbujajo imunski sistem in delovanje organizma. Manj poznan pa je shujševalni učinek tega sadeža, s katerim lahko prijetno in zdravo izgubljate težo.
Obstajajo številne shujševalne diete, ki temeljijo na uživanju limone. Ta učinkuje razstrupljevalno in prečiščevalno, zaradi alkalizirajočega učinka tudi proti zakisanosti. Pomaga tudi pri izločanju strupov, ki upočasnjujejo presnovne procese in olajšajo odlaganje maščob v maščobne celice. Limona opravlja tudi lipolitično delo, t. j. »razbije« nakopičeno maščobo, da jo telo lažje porabi in odstrani. Poleg tega spodbuja presnovo, lajša prebavo, spodbuja diurezo, izboljša krvni in limfni tokokrog ter zmanjša oteklost, zadrževanje vode in celulit.


Tokrat vam bomo razložili, kako lahko vse te lastnosti limone kar najbolje izkoristite. Začeli bomo s prečiščevalnim programom, nadaljevali pa z limonino dieto. Izgubili boste odvečne kilograme in zmanjšali obseg trebuha, hkrati pa boste z uživanjem tega čudodelnega sadeža izjemno pozitivno vplivali tudi na svoje zdravje, saj se bori proti bakterijam, ščiti arterije, pomaga črevesju, znižuje raven glukoze, zmanjšuje bolečine in »popravi« kožo. Limona je prava naravna prva pomoč, s katero shujšate in se dobro počutite.

Julij-Avgust-2017